Få mere ud af lejligheden

By:

Bor du i lejlighed, har du med garanti oplevet på et eller andet tidspunkt, at du manglede lidt plads. Når man bor i lejlighed i byen, har man prioriteret beliggenhed over plads, og der vil selvfølgelig være nogle udfordringer i forbindelse med at indrette sig. Det er ikke nemt at få plads til det hele, især hvis man kun har nogle få rum at udfolde sig på. Dog er der et par smarte tricks til, hvordan du kan udnytte pladsen, så du kan få meget mere ud af din lejlighed. Dem kan du læse lidt mere om i dette korte indlæg.

 

Kombinér værelserne

Et smart trick er at du kombinerer værelserne. Mange er desværre fanget i en ret konservativ opfattelse af, hvordan man indretter hjemmets rum, og hvis man tænker lidt ud af boksen, kan det udnyttes meget bedre. Eksempelvis hvis du bor i en lejlighed, hvor der kun er to rum, er det en skam at ”spilde” et helt værelse bare på et soveværelse. Sengen fylder meget og kræver nærmest sit eget rum, til trods for, at man kun bruger den i nattetimerne. Du kan her købe skabsseng, der fylder meget mindre og i stedet udnytter plads i højden. Her kan du rydde sengen af vejen om dagen, hvilket åbner op for, at du kan få meget mere ud af dit soveværelse. Du kan for eksempel kombinere det med et kontor eller et hobbyrum. Du kan finde skabssenge til billige penge og i smarte designs hos http://manaya.dk/.

 

Hems

Har du højt til loftet, og bor du i en ejerlejlighed, findes der et næsten endnu bedre alternativ til at have en seng til at stå og fylde alt for meget. Du kan nemlig overveje at få bygget en hems i din stue, hvis der ellers er højt nok til loftet. Hemse er overraskende billige og nemme at lave, hvis du får professionel hjælp, og det gør, at du pludselig står med et helt rum ekstra til rådighed, hvilket henter pengene mange gange hjem igen.

Posted in: Skabssenge