Faderens bedste ven

By:

Når man bliver far, er det pludselig en større omvæltning, man skal til at indordne sig efter. En forstyrret nattesøvn, huslige pligter samt en generel forståelse for næring og sundhed er bare nogle af de ting, man skal være orienteret med, og da jeg selv var så heldig at blive far til en lille pige, blev jeg hurtigt forundret over, hvor svært det rent faktisk var. Pludselig skulle man ikke bare tage højde for to voksne, og man kunne næsten ikke forberede sig godt nok. Men en ting fandt jeg dog hurtigt ud af, og det var, at min lille pige var helt vild med den fantastiske kombi barnevogn, vi havde anskaffet. Og uden den havde jeg haft langt flere rynker og poser under øjnene, end jeg har.

Med kombi barnevognen har du altid en funktionsdygtig transportløsning 

For os blev kombi barnevognen et fristed, med hvilken vores hverdag blev bare en smule lettere. Hver gang, vores datter blev lagt i denne, faldt hun i en dyb og stille søvn. Og det var uanset, om den var foldet ud som barnevogn eller bærestol – resultatet var det samme.

For mig personligt blev dette fantastiske redskab et rusmiddel, der formåede at give mig energi i en ellers både stresset og uoverkommelig hverdag. Med et havde jeg igen til til at slappe af, og jeg kunne samtidig være forsikret om, at min datter havde det fantastisk i en barnevogn af kvalitet. Det var de bedste penge, vi nogensinde har givet ud, og det kan slås fast med syv-tommer søm, at vi på ingen måde ville have været foruden. I dag er den længe elskede kombi barnevogn givet videre til min søster, som også har fået en lille datter, og hun har med stor begejstring vist præcis den samme kærlighed til denne fantastiske vogn fra Manaya.

Posted in: Kombivogne