Køjesenge – plads til leg og sjov

By:

Vidste du, at der findes køjesenge til 4 personer, der samlet fylder som en til 2? Det gjorde jeg skam heller ikke, indtil jeg faldt over en hos Manaya.dk. Den kan nemt rumme en hel hær af unger, og det er helt perfekt, da overnattende legekammerater er et hit her hos os.

God mad og hygge 

Der er altid plads til flere børn hos os. Det er ikke ualmindeligt, at der er et rend af glade børn hos os i weekender og i ferier, og vi nyder det rigtig meget. Børnene lige så. Måske er det fordi, vi altid får mad, som børn godt kan lide, måske er det hygge med film og popcorn, måske er det legehuset i haven, og måske er det bare fordi, der altid er en åben dør for børn og barnlige sjæle her hos os. Det eneste, vi manglede, var en god mulighed for overnatning, for det skal være lige så behageligt at sove her, som det er sjovt at være barn her. Derfor skulle luftmadrasserne skiftes ud med noget, som kunne rumme alle de dejlige unger. 

En kæmpestor køjeseng 

Det var hos Manaya.dk, vi fandt løsningen i form af en Raffa køjeseng, hvor der er masser af plads. Nederst er der, hvad der svarer til en dobbeltseng, øverst en enkelt, og så kan vi slå endnu en seng ud fra bunden, hvis behovet opstår. Vi har pladsen, så køjesengen har hos os sit eget værelse, hvor den bruges af både vores egne børn og deres gæster, når de er på besøg. Børnene har hver deres eget værelse, men de har lavet et navneskilt til Raffa, så alle ved, hvor den sjove og hyggelige seng bor. Den skal stå sin store prøve om lidt, for der er inviteret til fødselsdag med overnatning. Jeg glæder mig allerede.

Posted in: Køjesenge