Sådan vælger du den rette børneseng

By:

Sådan vælger du den rette børneseng

Et par gange i løbet af et barns opvækst, opstår behovet for et frisk pust til værelset. I takt med at man bliver ældre, så kræves der forskellige kvaliteter af børneværelset. Er dit barn efterhånden vokset fra den mest barnlige periode, så er det måske på tide med et skrivebord, noget nyt på væggene og måske en ny seng?

 

Netop to eksempler på hvilke type senge, der er at vælge i mellem til børn, kigges der nærmere på her. For én ting er længden – men hvordan udnytter man samtidig værelset dimensioner og barnet andre behov?

 

Vægsengen

Det er unødvendigt at snakke om, hvad en normal seng gør for barnet og værelset. Det er nemlig intet andet end en sofaplads. I stedet kigger vi på løsninger, hvor sengen får flere funktioner. Én af eksemplerne på dette er vægsengen.

 

Her vil du få den ideelle løsning til rummet, hvor det kan være svært at finde plads til både skrivebord, seng, skab og gulvplads til udfoldedes. Når sengen er lukket, så fylder vægsengen ikke meget, hvilket giver plads til andre ting. Om aftenen folder man blot sengen ned fra væggen, og vupti. Samtidig har den typiske vægseng også skabsplads over sig, hvilket igen kommer det mindre værelse til gode.

 

Vægsenge, som også kan gå under navnet skabssenge, og andre børnesenge, få du et stort kvalitetsudvalg af her.  

 

Højsengen

Du har med garanti hørt om en køjeseng, som deles af to personer. Men har du overvejet en højseng, som er en køjeseng, hvor den nederste soveplads er fjernet? Således vil du med en højseng stå tilbage med en løftet seng, hvorunder der er tonsvis af plads til enten et skrivebord, plads til udfoldelse eller en opholdssofa.

 

Udover modeller med opholdsplads under den øverste køje, så findes der i øvrigt også højsenge, hvor pladsen er udnyttet som opbevaringsplads. På den måde udgør sengen også meget andet end blot en soveplads – hvilket også kan være nyttigt i et mindre værelse.

 

Både højsengen, men også vægsengen, findes i utallige varianter og modeller, som kan rumme alverdens kvaliteter og funktioner. Det gælder bare om at gå på opdagelse, eksempelvis via linket, som står længere oppe. Husk blot, at en seng til dit barn af nødvendighed skal være både funktionel – men også af høj kvalitet. 

Posted in: Børnesenge