Sovesofaen – budgetvenlig løsning til studerende

By:

Som studerende er penge ikke ligefrem ikke det, man har mest af – endsige en rummelig lejlighed. Pladsen er ofte meget trang, og budgettet bliver hurtigt opslugt af udgifter til bøger, mad og generelle leveomkostninger. Derfor er det ikke umiddelbart i en studiebolig, at du finder de nyeste og mest moderne møbler til flere tusind kroner. Mindre kan dog bestemt også gøre det, har jeg lært, og man behøver ikke spinke og spare for at få et hjem, hvor man ikke skal sidde på gulvet og spise sin aftensmad eller sove på en luftmadras.

Tænk praktisk – kombiner to møbler

Som studerende er man nødsaget til at være en smule pragmatisk, når det kommer til boligindretning og design, medmindre man selvfølgelig har nogle søde forældre, der helt eller delvist finansierer ens liv. Sådan er det ikke for mit vedkommende, og det er som sådan fint nok – man skal lære at stå på egne ben. Mor og far er der ikke hele livet til at holde hånden over en. Det kræver dog, at man ikke er bange for at læse tilbudsaviser og tænke økonomisk, især når det kommer til større investeringer såsom fx møbler. Jeg valgte en praktisk løsning på problemet. Der var ganske enkelt ikke råd til en dyr seng, en stor sofa og et moderne spisebord, men ved at kombinere to af møblerne var der pludselig luft i økonomien til det spisebord, jeg altid have drømt om. 

Spar penge ved at handle på nettet

Nu gik jagten ind på min nye kombinerede seng og sofa, og der gik ikke længe, før der var jackpot. Jeg landede nemlig på webshoppen Manaya, hvor de har et stort udvalg af komfortable sovesofaer. Valget faldt på en u sovesofa, der, som navnet antyder, er U-formet. Det giver plads til hele familien eller vennerne. Jeg er kæmpe fan og glad for min oplevelse på Manaya.dk, der var konkurrencedygtig på prisen og super hjælpsomme! 

Posted in: Sovesofaer