Tips til indretning af studielejligheden

By:

Når man flytter ind i sin studielejlighed, kan det være lidt af en omvæltning. Især hvis man både er flyttet til en ny by og starter på nyt studie. Der er nok ting at bekymre sig om og bruge sin tid på, og derfor er der naturligvis nogle ting, som må nedprioriteres, så som indretning. I stedet for selv at gøre dig en masse tanker om, hvordan du indretter din studielejlighed, har jeg gjort arbejdet for dig og samlet et par gode råd til, hvordan du skaber gode, hjemlige rammer om dit studieliv.

 

Udnyt pladsen

Det er langt de færreste studieboliger som flyder med plads. Det er dyrt at bo i storbyen, og hver en kvadratmeter tæller. Uanset om du bor på kollegieværelse eller i en lille lejlighed, så har du formentlig kun ét værelse, der er dit. Derfor handler det om at udnytte pladsen her, og faktisk kan du både gøre det til en stue og til et soveværelse. Dette gør du blandt andet ved at købe en sovesofa, som både kan bruges til seng om natten og til sofa om dagen Du kan også købe et fold-ud-bord, som både kan bruges til skrivebord og til spisebord. Disse to tricks gør dit værelse mere dynamisk og gør, at du både kan være privat og have gæster på besøg. Find et stort udvalg af sovesofaer til studievenlige priser på https://manaya.dk/355-sovesofaer.

 

Lys

Ud over dette handler det om at sørge for, at din studiebolig får masser af lys. En masse lys sikrer, at du får al den D-vitamin og dermed al det overskud, du har brug for som studerende. Det gør desuden din lejlighed mere indbydende og sørger for, at den ikke kommer til at ligne den lille, mørke hule, som mange desværre ender med. Har du ikke store vinduer, så mal væggene hvide, hav hvide møbler og lad være med at prop værelset med ting.

Posted in: Sovesofaer